Slide1 background
  • Project Porsche Studio Hsinchu
  • Location Hsinchu, Taiwan
  • Status Completed 2019
  • Sector Retail

Porsche Studio Hsinchu delivers an innovative showroom concept that breaks with traditional formats, in terms of design, function, and accessibility.

Echoing the core fundamentals of the brand, the exterior façade combines dynamic engineering with innovative technologies and materials. Its strict geometry accentuates the predominantly glazed shopfront, allowing the vehicle display to serve as the focal point to passing traffic.

On entry, visitors are instantly drawn to the brilliantly illuminated product stage, with the highlighted vehicle as its centrepiece. This area is framed by a linear array of semi-translucent glass fins, which reflect the atmospheric, emotion-driven video content projected from a vast LED video wall.

Visitors are then encouraged to explore the adjoining alcoves, which offer a variety of hospitality, retail, and brand experiences, including information on brand-specific topics such as Porsche E-Performance, Exclusive Manufaktur and Tequipment.